Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: [email protected]
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Hotels in Athens | Hestia Luxury Apartments | Athens, Greece

Hestia Luxury Apartments | Athens

Έλα να μετρήσουμε πόσες «ανάσες πράσινου» μπορούμε να πάρουμε στην Αθήνα

Φρέσκος αέρας και εικόνες εξοχής στην καρδιά της πρωτεύουσας; Ώ ναι! Τα αθηναϊκά πάρκα και οι λόφοι είναι ιδανικοί για πικνίκ, βόλτες και τζόκινγκ. Την ίδια στιγμή, εξισορροπούν τέλεια τους ρυθμούς και την έντονη κινητικότητα του κέντρου.

Γνωρίζεις σχεδόν τα πάντα για τα πολιτιστικά μνημεία της Αθήνας. Και σίγουρα έχεις ακούσει πολλά για την επανάσταση στη σκηνή της γαστρονομίας, των μπαρ και της ψυχαγωγίας, η οποία έχει μετατρέψει την πόλη σε έναν από τους πιο «καυτούς» προορισμούς ολιγοήμερης απόδρασης ή μια από τις πιο ιδανικές ενδιάμεσες στάσεις των διακοπών σου. Αλήθεια, έχεις ακούσει τίποτα τα πανέμορφα πράσινα πάρκα της πρωτεύουσας;

Ετοιμάσου να εκπλαγείς με τους λόφους, τα πάρκα και τα άλση που θα βρεις στο κέντρο της Αθήνας. Έχεις διάθεση για παγωτάκι ή για χαλαρό καφέ πριν ή μετά μια επίσκεψή σου σε μουσείο; Προτιμάς ένα πικνίκ από γεύμα σε ταβέρνα; Ψάχνεις ένα μέρος για να παίξουν τα παιδιά ή μια σκιά για να απολαύσεις το βιβλίο σου (γιατί όχι, με θέα την Ακρόπολη); Ή τι θα έλεγες για πρωινό τζόκινγκ ή για γιόγκα στη φύση; Όπου και αν βρίσκεσαι, θα βρεις κοντά σου ένα χώρο πρασίνου για να καλύψεις κάθε ανάγκη σου.

Οι πράσινοι «πνεύμονες» της Αθήνας προσφέρουν την αναγκαία, καθημερινή δόση φρεσκάδας και δροσιάς. Παράλληλα εξισορροπούν τέλεια την ενέργεια και το βουή των δρόμων στο κέντρο της πόλης. Όπως θα μπορέσεις γρήγορα να διαπιστώσεις και εσύ, οι χώροι πρασίνου της Αθήνας είναι ένα λατρεμένο μέρος που επιλέγουν να περνούν καθημερινά ποιοτικό χρόνο πολλοί Αθηναίοι.

Πηγή: discovergreece.com

You don't have permission to register